Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdésed van? Üzenj nekünk a chat-ablakban!

Blog

10+1 legnépszerűbb könyvünk

VegyelKonyvet.hu
10+1 legnépszerűbb könyvünk

Már megnyitásunk előtt is nagyon vártam az I. negyedév eredményeit eladások terén és főleg az érdekelt, mely könyvek lesznek a legnépszerűbbek. Voltak elképzeléseim, jóslataim és szívesen láttam volna személyes kedvenceim dobogós helyen, azonban csalódnom kellett. Nem, hogy dobogós nem lett egyik sem...az első tízben sincsenek benne.

10. hely - Caroline Langlois -  Beautybook - Szépségkönyv lányoknak  BEAUTYBOOK - SZÉPSÉGKÖNYV LÁNYOKNAK
Utolsó helyen a keménytáblás, lányoknak szóló könyv végzett, Caroline Langlois műveként, a Beautybook - Szépségkönyv lányoknak. Hasznos információkat és tippeket kap az olvasó öltözködés és sminkelés tekintetében, melyek jól jöhetnek egy könnyed nyári randira is.
9. hely - Diószegi Endre, Szarka Eszter - Érettségi - Irodalom - Adattár tesztek  ÉRETTSÉGI - IRODALOM - ADATTÁR ÉS TESZTEK

Hallottam egy viccet évekkel ezelőtt, aminek az volt a csattanója "hogy miért idegeskedik mindenki? Hiszen érettségi csak 4 évente van." Aki azért ennél felkészültebben vágna neki a megmérettetésnek, remek olvasnivaló a 9. helyen végzett Érettségi - Irodalom - Adattár tesztek, ugyanis 2024-ben megváltozott az Irodalom érettségi követelmény.

8. hely - Tóth Dániel - Digitális nevelés 2. DIGITÁLIS NEVELÉS 2.
Az analóg világot hosszú út megtétele után leváltotta a digitális, melyről tanúbizonyságul szólgáljon a hetedik helyet elfoglaló Digitális nevelés 2. Segítség lehet mindazoknak, akik elvesztek világunk útvesztőiben, nehezen tudják felvenni a fonalat a mai szlenggel, technikai újdonságokkal vagy csak kiváncsiak jelen korunkra. Mindez most elérhető, 243 oldalban érthetően leírva.  Az első rész egyébként itt megtalálható.
7. hely - Susanna Bingemer - SZUPERÉTELEK SZUPERÉTELEK

Furcsa módon ahogy jön a jó idő, sokan belevágnak diétákba, fogyókúrákba és a bátrak a különböző sportokat is ízlelgetik. Fontos tudni, hogy ez életmódként fog hatékony működni és nem némi hóbortként, amihez nagy segítség a hetedik helyen szereplő Szuperételek. Ha eldöntötted, ne állj meg. Először csak kicsit lesz könnyebb, de ahogy telik az idő... Kitartást kívánunk hozzá! Ne feledd, az egészség a konyhában kezdődik.

6. hely - Varsányi József - Gondolatok János evangéliumához GONDOLATOK JÁNOS EVANGÉLIUMÁHOZ

Gondolatok Máté evangéliumához könyv párjaként megjelenő Gondolatok János evangéliumához könyvünk hatodik helyezést ért el, mely az egyetlen vallási témájú könyv a sorban. A testi megújulás után - esetleg előtt - fontos a lelki tisztaság is, melyhez útmutatást is kapunk. Ha valamire nem kaptunk filozófiai választ prédikációgyűjteményben, akkor ebben a kötetnek a tanulmányozása elengedethetetlen.

5. hely - Alex Michaelides - Néma tanú NÉMA TANÚ – ÚJ KIADÁS

Az évek alatt kultuszfilmmé érett A tanú filmhez ugyan nincs köze az új kiadású Néma tanúnak, de életidegen az biztos. Már csak azért is, mert ebben a  pszichológiai thrillerben Alici munkából hazatérő férjét ötször arconlövi, majd megnémil. Theo Faber a bünügyi pszichoterapeuta pedig az indokokat keresi, aki jó ideje vár már a közös "munkára". Elszántan próbálja szórabírni páciensét, hogy felfedje titkát. De az indítékok labirintusba vezetik, melyek őt is felemésztik.

4. hely - Jón Kalman Stefánsson - Hiányod maga a sötétség HIÁNYOD MAGA A SÖTÉTSÉG

Eladási listánkon egy északi író, Jón Kalman Stefánsson tollából fakadó mű is megtalálható. A Hiányod maga a sötétség, melyben olyan kérdések kerülnek elő, mint "Talán az a legjobb leírása a szerelemnek, hogy valaki a boldogságtól vagy a kétségbeeséstől képtelen levenni a szemét egy másik emberről?". A regény az emberség, a törékenység, és a legyőzhetetlen feledés története. A fordítást Egyed Veronikának köszönhetjük. 

3. hely - Hegedűs Ágota - Karcos élet harcosan könyv KARCOS ÉLET HARCOSAN KÖNYV
"Az online világban is nagyon aktívan tevékenykedő Pedro és Sámán a szakmaiságukon kívül érzékenyen reagál a világ történéseire, közvetlen és tágabb környezeti változásaira is. És nem csak a problémákat vetik fel, megoldásokkal is szolgálnak. Ebben a könyvben ezek a megoldások kerültek rendszerbe, papírra." Hegedűs Ágota – író
2. hely - Radnóti Miklósné Gyarmati Fanni - Árnyékban éles fény vagy ÁRNYÉKBAN ÉLES FÉNY VAGY

A szívemhez is közel álló Radnóti házaspár, a gyönyörű Gyarmati Fanni és a megúnhatatlan Radnóti Miklós. Akkoriban Irodalom érettségin volt szerencsém a Hetedik echloga 10 során elemezni, melyre még élek emlékezni fogok. Aki ismeri a Napló 1935-1946 I-II kötetét, tudja milyen minőségre számíthat Radnóti Miklósné Gyarmati Fanni tollából vagyis fényképeiből.

1. hely - Csibra Imre - Simonyi Imre pályaképe SIMONYI IMRE PÁLYAKÉPE
Aranyérmesünk Szmola Imre, aki 1920-ban született Simonyifalván. Nevét az 1940-es években változtatta Simonyi-ra, az utókor már főleg Simonyi Imreként ismeri. Kínálunkban megtalálható Simonyi Imre pályaképe, Csibra Imre szerzeményeként. Ebben, a második kiadásban szerepel Simonyinak Márai Sándorral folytatott levelezése is, mely időközben előkerült.
+1 - Galambos Zoltán - Banális zeneelmélet Galambos Zoltán - Banális zeneelmélet

Régóta vár mindenki egy olyan könyvre, ami végre közérthetően magyarázza el a zeneelméleti alapokat, mindezt egy teljes modern szemlélettel. Rengeteg zeneelméleti anyag található már a piacon, viszont nagy részük vagy nem is jelent meg magyar nyelven, vagy ha megjelent, akkor több évtizede nem lett frissítve, és nem feltétlen „kezdő barát”.